perjantai 25. elokuuta 2017

Pe 25.08 Keuruuntiellä =>13km

Eilen iski laiskuus ja jäi juoksu väliin hektisen päivän jälkeen. Tulihan kuitenkin vähän pyöräilyä kun kävin hakemassa gigantista Boset. Joo ja päivällä vähän hyötyajoa jota ei edes viitsinyt kellottaa. Kyllä Boset on hianot ja äänet kohdillaan :-)

Aamulla kävin ennen aamupalaa parin suklaapalan ja pain kofeiinitabletin voimalla hölkkäämässä kutosen. Kofeiinia otin että sain itseni edes jotenkin hereille. Kesällä yritin jonkun kerran tehdä lenkkejä ennen aamupalaa mutta vaikeaa se oli. Nyt tuntuma oli yllättävän hyvä. Menin pintakaasulla ja mäet erittäin rauhallisesti. Oikeastaan odotin ainakin alussa hieman parempia kilsa-aikoja kun tuntui niin kevyelle alun jäykkyyden jälkeen.
Päivällä heitin pyöräreissun kaupunkiin hakien telialta uuden modeemin rikkoutuneen tilalle. Oikeastaan se on vain lainamodeemi kun varsinainen tullee ensiviikolla postissa. Samalla reissulla kävimme Jaakon ja Miikan kanssa perinteisellä juoksulounaalla. Tommikin tuli lounaan jälkeen jutustelemaan ja vierähtihän siinä reilu kaks tuntia thaimaalaisessa.

Iltalenkkinä oli hieman normaalia vauhdikkaampaa keuruuntiellä perinteisellä reippaan pätkällä. Puolitoista kilsaa verkaa ja pitkähihainen tienvarteen ja hihattomalla ja shortsella matkaan. Oli vaikeaa arvioida sellainen vauhti jota jaksaisi koko kympin matkan. Ylämäkiosuudet otin varmanpäälle rauhallisesti. Viimeinen kilsa kääntöpaikalle on oikestaan kokoajan ylämäkeä ja se menikin 5,05/km. Takaisinpäin tullessa on ikäviä ylämäkiä joissa huonokuntoinen vetää helposti ööveriksi. Tänään nekin meni maltillisesti. Menomatka 23,09 ja paluu 22,28. Ero selittyy sillä kääntöpaikan ylämäellä. Viimeiset pari kilsaa pikkasen puristin mikä näkyykin sykkeissä.
Garmin kertoo että trainin efect oli 4,5(1...5) ja palautumisennuste seuraavaan kehittävään 49h.
En olekkaan ainakaan vuoteen juossut lenkkiä alle viiden keskarilla.

Jos huomenna eksyy lenkille, niin voisi mennä maastoon, jotta saa kilsavauhdit riittävän hitaaksi. Se että onko se sitten paljon kevyempää on ihan toinen juttu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti