keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Ke 04.10 Ei vaihtunut maisema tänäänkään

Aloitin jo tänään polkemisen suosiolla parvekkeella. Taas sai heittää paidan pois 10min jälkeen. Tänään ei mennyt aikaa alkusähläilyyn. Hieman tuntui jalat raskailta alussa.  Aloitin 100W vastuksella ja joka kymmenes minuutti nostin sitä 10W eli päädyin 40-50min kohdalla 140W. Siitä sitten 5min 120W ja 5min 100W.
Oli lähellä että olisin lopettanut "jäähdyttelyn" kesken. En ole varmaankaan koskaan vetänyt itseäni noin tiukoille lyhyessä pyöräilyssä. Pitkiä ei lasketa koska siellä se sippaaminen on toisenlaista, joita niitäkin on tullut lukuisia. No okei, ei ole elimmistö ihan vielä vastaanottavainen.
Nyt näki sen todellisen kadenssin. Ensimmäinen 10min meni keskiarvolla 95 eikä se tippunut kuin oikeastaan kuin viimeisellä 10 minuutilla ollen lopulta 93.
Tuossa 140W:n osuudella vedin viimeisen minuutin päälle 170W:n keskiarvolla. Sykekäppyrää kun kattelee niin syke näytti käyneen 186:ssa.
Vähän ennen 10 minuuttia on sykkeissä piikki, mutta se ei ole mittausvirhe, vaan kokeilin nouseeko se wattimäärä näytöllä, kun se näytti koko ajan samaa. Nousi se ;-)
Mielestäni noita wattimääriä ei kannata vertailla eri laitteiden välillä. Ei ole kokemuksen syvä rintaääni, vaan ihan näppituntuma ja on noita foorumeitakin tullut joskus lueskeltua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti